SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida

Välkommen till Piteå IF DFF!

Vi hoppas att du kommer att uppleva vår  hemsida aktuell. Vi har möjlighet att nå samtliga medlemmar som uppgett sin mailadress vid publicering av nyheter.

 

För dig som är lite av en kalenderbitare finns tabeller från 2009 och framåt för damlaget på sidan DAM/Matcher och serietabell.

 

Håll utkik på hemsidan.

 

Varmt välkommen till Piteå IF DFF!

Dam
Nog kändes det som en oavgjord match
2023-10-01 18:10, Dam

Dagens match mellan Piteå Dam och Örebro på Behrn Arena andades oavgjort resultat. Inte för att det saknades chanser åt båda håll. Dessa chanser plockade de båda målvakterna säkert. För övrigt utsågs målvakterna i respektive lag också till matchens lirare

Dam
Brotamatch mot Örebro på söndag
2023-09-29 10:00, Dam

Efter två veckors uppehåll i Obos Damallsvenskan är det dags för match igen för Piteå Dam. Serien är nu  framme vid omgång 21 och det är fortfarande mycket/allt som kan hända både i toppen och botten av serien. Inte lönt att spekulera!

 

På söndag spelar Piteå borta mot Örebro. Matchen spelas på Berhrn Arena med avspark 15:00.

Efter 20 omgångar ligger Piteå på plats 4 med 43 inspelade poäng. Örebro ligger på plats 11 (precis ovanför kvalplats) med 17 poäng.   

Emelie ny klubbchef för Piteå Dam
2023-09-27 10:00
Jennie och Emelie

Piteå IF DFF har nöjet och glädjen att presentera och välkomna Emelie Asplund Lövgren som ny klubbchef. Hon har antagit utmaningen att ta det operativa ansvaret för föreningen.  Hon tillträder tjänsten den 2: a oktober.

 

Emelie har 15 års erfarenhet av elitfotboll som spelare i Piteå Dam, Sunnanå, Arna Björnar (Norge) och Djurgården, krönt med SM-Guld i Piteå Dam 2018. En karriär som avslutats för bara någon månad sedan. Nu inleder hon sin nya karriär som klubbchef för föreningen. Piteå Dam känner Emelie självklart väl som spelare under många år. Hon har också varit med om att bygga upp verksamheten Lagkamrat som bidragit till stor glädje och trygghet för gamla och ensamma samtidigt som det erbjudit arbete till fotbollsspelare från både dam och herr. Nu blir hennes uppgift att leda arbetet för att göra Piteå Dam ännu mer professionellt.

F19
Seger för F19
2023-09-24 19:37, F19

Efter en fint genomförd match med gediget försvarsspel och snabba omställningar blev det seger med 6-0 i dagens bortamatch mot Eskilstuna. 

Piteå ligger nu tvåa i en haltande tabell. Nästa helg väntar bortamatch mot serieledande Linköping.

Dam
Rob Clark förlänger med Piteå Dam
2023-09-20 10:00, Dam
Rob och Jennie bekräftar avtalet

Piteå IF DFF har nöjet och glädjen att presentera att Robert Clark förlänger med Piteå Dam. Han har tecknat ett avtal med klubben i ytterligare 4 år, dvs till och med säsongen 2027.

 

Rob har funnits i föreningen i många år. Först som spelare och de senaste fyra säsongerna som  tränare. Tre säsonger som huvudtränare i vårt F19-lag och nu snart en hel säsong för Damlaget tillsammans med Stellan. Resultaten under året talar för att den kombinationen fungerar utmärkt!

Nyheter från våra lag
 
HUVUDPARTNERS
Stöd Piteå IF DFF