SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida

Välkommen till Piteå IF DFF!

Vi hoppas att du kommer att uppleva vår  hemsida aktuell. Vi har möjlighet att nå samtliga medlemmar som uppgett sin mailadress vid publicering av nyheter.

 

För dig som är lite av en kalenderbitare finns tabeller från 2009 och framåt för damlaget på sidan DAM/Matcher och serietabell.

 

Håll utkik på hemsidan.

 

Varmt välkommen till Piteå IF DFF!

Fullsatt rockgala för Pif Damer
2024-02-25 16:53

Piteå: Det var fullsatt, det var rock och publiken jublade till hög stämning när pitemusiker rockade med fullt ös till stöd för Piteås damallsvenska lag.

Dam
Ronja fortsätter i Piteå Dam
2024-02-20 19:00, Dam

Piteå IF DFF har nöjet och glädjen att presentera att Ronja Aronsson förlänger ytterligare ett år med föreningen.

 

Ronja inledde sin Damallsvenska karriär redan 2011 som 13-åring och spelade med Piteå Dam tom säsongen 2019. Hon har också två säsonger med Linköpings FC (2020 & 2021). Sedan blev det en säsong med italienska ACF Fiorentina (2021/22) innan återkomsten till föreningen vid halvårsskiftet 2022.

Tredje segern för Piteå If Dam
2024-02-17 16:42
Emma Viklund satte två strutar igen, denna gång i matchen borta mot Sundsvall. Josefin Johansson gjorde sitt andra och Asla Johannesen sitt första. Thea Eriksson och Samantha Leshnak Murphy intill.

Sundsvall:  Emma Viklund gjorde åter två mål i tredje segern för Piteås allsvenska damer.  Träningsmatchen borta mot Sundsvall DFF slutade 1–4 till Piteå. Piteå har nu pangat in åtta mål på tre träningsmatcher.

Dam
Sundsvall blir Piteås ”Mallorca”
2024-02-14 12:00, Dam
Piteå IF Dam möter Sundsvalls DFF i en ny träningsmatch på lördag. Det blir Damallsvenskan mot Elitettan och Piteås längsta träningsresa. – Vårt ”Mallorcaläger”, säger Stellan Carlsson tränare.

Piteås konkurrenter i Damallsvenskan reser i vår på träningsläger till betydligt varmare breddgrader. Vissa lag med stora resurser satsar på läger och träningsmatcher mot utländska klubbar på Mallorca, solkusten eller Gran Canaria.

För Piteå If Dam blir den längsta resan 50 mil söderut i buss till Sundsvall DFF för match i Nordichallen. Kanske skiljer det 50 grader i februari…

Dam
Klar seger i säsongens andra träningsmatch
2024-02-10 18:56, Dam

Piteå IF Dam tag hem en klar seger i säsongens andra träningsmatch i fotbollshallen Nolia Airdome på lördagen. Emma Viklund satte båda målen.

 

Det första målet kom i 47:e minuten i första halvlek. Det andra målet kom i andra minuten av andra halvlek. I övrigt rådde en konstant press från Piteås sida.


- En rolig start på helgen. Det var en kul match med många chanser för oss, sade Emma Viklund efter matchen. Första målet kom efter ett högt långpass från Maja Gren som Emma Viklund kunde sätta fri med målvakten. Det andra målet föregicks av ett inlägg från högerkanten av Emma Åström, som Emma Viklund kunde skjuta in efter chanser för flera pitespelare.

Nyheter från våra lag
 
HUVUDPARTNERS
Stöd Piteå IF DFF