SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida
F17-Laget

Tilde, Lisen och Alice deltar i regionalt läger
2023-03-16 17:52
Tilde Sandlund, Lisen Stenberg och Alice Viklund från f17 deltar i regionalt läger.

Tilde Sandlund, Lisen Stenberg och Alice Viklund är uttagna till ett regionalt läger som genomförs i Luleå 13-16 mars. Det är sammanlagt fyra spelare från Norrbotten som är uttagna, vi är så stolta att tre av dem är våra duktiga tjejer.

 

De är alla tre nya för året i f-17. Alice och Lisen har tidigare spelat med Piteå IF f-07 och Tilde med Storfors AIK f-07. Stort grattis till er och lycka till!

 

Om lägret
De regionala lägren anordnas av Svensk fotboll som arbetar ambitiöst och målmedvetet med att inspirera och utbilda spelare i olika åldrar och som befinner sig i olika utvecklingsstadium – bland annat för att ge metoder och verktyg för spelare att ta ytterligare steg i sin fotbollsutveckling.

 

Syftet med de regionala lägren är att fler ska ges möjlighet till en likvärdig utbildning som landslagsspelarna och är ett komplement till distriktens och föreningarnas spelarutbildningsverksamhet.

 

Spelare nomineras till lägren av SvFFs Nationella fotbollsutbildare. Antalet grundar sig i antalet licensierade spelare varje distrikt har. I första hand är lägren till för spelare som inte har spelat landskamp eller är aktuella för landslagsläger.


Nyhetsarkiv
Försäljning av kakor2024-04-17 21:09
Intersport Cup 20242024-04-09 23:27
Betalning Newbody2024-03-12 07:26
 
Stöd Piteå IF DFF