SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida
F17-Laget

Välkommen till F17
Inför match, Vinterserien 2023.

Välkommen till webbsidan för Piteå IF DFF f-17.

Här kan ni följa laget under säsongen 2023.

 

För löpande uppdateringar om våra matcher och aktiviteter, följ oss även på instagram @piteaif_f17

 

 

Intersport Cup 31 mars-2 april
2023-03-22 13:30

Nu laddar PIF DFF f-17 för Intersport Cup som anordnas av Lira BK 31 mars-2 april. Matcherna spelas 11 mot 11 i Arcushallen i Luleå, matchtid 2x25 minuter. Under helgen spelar både F-17 och P-17. Fikaförsäljning i arenan.

 

Deltagande lag i f-17 är:

 • Gammelstad/Sunderbyn
 • IFK Luleå/Luleå SK
 • Lira BK
 • PIF DFF
 • Skellefteå FF

Tider för våra matcher i grundspelet är fredag kl. 18 och 21 samt lördag 11 och 15.

Komplett spelschema och resultat 

 

Information om cupen hittar du här:

En trevlig cup för alla

Arrangören skickar med lite spelregler som gäller under helgen.

Cupen är en träningscup för ungdomar och den ska vara trygg och sjyst.

 • Vi är sjysta och sportsliga mot varandra, på och utanför planen.
 • Vi respekterar varandra och har alltid ett fint språkbruk, vi har nolltolerans när det gäller dåligt språkbruk.
 • Alla ledare är förebilder och vi i tävlingsledningen och domare är extra observanta på detta.

Så boka in en spännande fotbollshelg i era kalendrar.

Nu ser vi till att heja fram våra duktiga tjejer!

Sju PIF DFF-tjejer tar plats i länslaget i Cup Kommunal
2023-03-21 20:55
F.v. Minou Boman,Tori Salomonsson, Frida Nordlund, Elsa Modig, Magdalena Enstedt och Wilma Holmgren (Thea Eriksson saknas på bilden)

Den 25-26 mars inleds Cup Kommunal – en landsomfattande ungdomsfotbollsturnering för spelare födda 2006. Vi har sju spelare från vår klubb som blivit uttagna för spel i Norrbottens länslag.

 

Från f-17 åker Minou Boman och från f-19 åker Tori Salomonsson, Frida Nordlund, Elsa Modig, Magdalena Enstedt, Wilma Holmgren och Thea Eriksson.

 

I det första gruppspelet deltar sex grupper på olika orter med fyra lag i varje, där vinnarna går vidare till gruppspel 2 som genomförs första helgen i juni. Norrbotten ingår i en grupp tillsammans med Medelpad, Dalarna och Ångermanland som spelar sina matcher i Sundsvall.

 

Norrbottens möter Medelpad på lördag, medan Dalarna och Ångermanland möts i den andra matchen samma dag. På söndagen möter förlorande lag varandra och vinnarna möter varandra i en avgörande match. Det lag som vinner den matchen får en biljett till gruppspel 2 där det avgörs vilka lag som går till finalerna som spelas under Rikslägret i juli.

 

Nu håller vi tummarna för klubbens duktiga tjejer och Norrbottens länslag.

Heja tjejer, ni är grymma!

Go girls!

Tilde, Lisen och Alice deltar i regionalt läger
2023-03-16 17:52
Tilde Sandlund, Lisen Stenberg och Alice Viklund från f17 deltar i regionalt läger.

Tilde Sandlund, Lisen Stenberg och Alice Viklund är uttagna till ett regionalt läger som genomförs i Luleå 13-16 mars. Det är sammanlagt fyra spelare från Norrbotten som är uttagna, vi är så stolta att tre av dem är våra duktiga tjejer.

 

De är alla tre nya för året i f-17. Alice och Lisen har tidigare spelat med Piteå IF f-07 och Tilde med Storfors AIK f-07. Stort grattis till er och lycka till!

 

Om lägret
De regionala lägren anordnas av Svensk fotboll som arbetar ambitiöst och målmedvetet med att inspirera och utbilda spelare i olika åldrar och som befinner sig i olika utvecklingsstadium – bland annat för att ge metoder och verktyg för spelare att ta ytterligare steg i sin fotbollsutveckling.

 

Syftet med de regionala lägren är att fler ska ges möjlighet till en likvärdig utbildning som landslagsspelarna och är ett komplement till distriktens och föreningarnas spelarutbildningsverksamhet.

 

Spelare nomineras till lägren av SvFFs Nationella fotbollsutbildare. Antalet grundar sig i antalet licensierade spelare varje distrikt har. I första hand är lägren till för spelare som inte har spelat landskamp eller är aktuella för landslagsläger.

Klubbkläder PIF DFF
2023-02-10 10:51

Klubbkläder för Piteå IF DFF går att beställa via Sportringen, följ länken: Sportringen klubbshop PIF DFF

 

OBS: Sidan ligger tillfälligt nere för att uppdateras med nya produkter. Vi kommer också inom kort att få en inbjudan till klubbkväll där ni kan prova kläder innan beställning.

 

 

Nu laddar vi för sommarserien SM F17!
2023-02-07 20:34
Serien drar igång i april.

Nu är seriesammansättningen klar för SM F17. Piteå IF DFF f-17 ingår i Norra Norrland tillsammans med ytterligare nio lag från Trångfors i norr till Umeå i söder:

 • Gammelstads IF/Sunderby SK
 • IFK Luleå/Luleå SK
 • Lira BK
 • Luleå Fotboll DFF
 • Piteå IF DFF
 • Trångfors IF
 • Skellefteå FC/Morön BK
 • Skellefteå FF
 • Sunnanå SK
 • Umeå IK FF

 

Serien startar i april ock pågår till oktober. De två bästa lagen i varje distrikt går vidare till slutspel under oktober, final spelas första helgen i november 2023.

 

SM F17 2023 spelas i åtta distrikt, med sammanlagt 82 lag.

 

Matcher och resultat hittar du på denna sida. Matcher, resultat och tabell hittar du även här på Norrbottens Forbollsförbunds webbplats.

 

Nu taggar vi inför serien - ska bli grymt kul!

 
Stöd Piteå IF DFF