SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida

Årets fotbollsfest i Norrbotten

 

Fredag den 1 september blir det stor fotbollsfest på Bodens Energi Arena!

 

Två av Sveriges bästa fotbollslag, Piteå Dam och FC Rosengård, drabbar då samman i ett toppmöte i OBOS Damallsvenskan. Det blir första gången det spelas allsvensk fotboll i Boden och det sker i samarbete med Boden Kommun och Sparbanken Nord.

 

En av anledningarna till att matchen spelas i Boden är att Piteå Dam aktivt jobbar med att bli regionens lag inom fotboll. Samtidigt hoppas vi kunna sätta nytt publikrekord för damfotboll i Norrbotten. Bodens Energi Arena har en publikkapacitet på drygt 5200 åskådare. Matchen blir den första som spelas i allsvenskan efter sommarens fotbolls-VM.

 

Avsparken är kl. 18.00,  i den första matchen i OBOS Damallsvenskan efter sommarens VM.  Matchen kommer att spelas på Boden Energi Arena. Sparbanken Nord står som matchvärd och Trångfors och hela evenemanget görs i samarbete med Bodens BK

 

I samband med matchen kommer även ett företagsevent hållas tillsammans med ledande företag inom den gröna industrin, företagare från länet och Boden Kommun. Boden har en otroligt spännande utveckling just nu, med stora industrisatsningar och alla kringeffekter detta ger. VIP-eventet gästas bland annat av Svenska fotbollsförbundets nya ordförande Fredrik Reinfeldt. Läs mer om företagseventet här och köp din biljett nu.

 

 

Entréerna Öppnar kl 16.30

 

Biljetter: Förköp till matchen köps här

 

Ta dig till arenan?

 

Parkering: Parkeringen ligger i direkt anslutning till arenan och har plats för cirka 1200 bilar.

 

Buss: Köp en bussbiljett till arenan från Piteå samband med ditt förköp av entrébiljetten här  

 

Årskortshållare: Årskortet gäller förstås på denna match också. Boka fast din biljett genom att kontakta jennie.kaarle@piteaif.se eller ring till kansliet (öppnar 7/8). Här kan du också köpa bussbiljett

 

Läs det officiella pressutskicket

 

Läs mer om företagseventet

 

 

 
HUVUDPARTNERS
Stöd Piteå IF DFF