SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida

Välkommen till Piteå IF DFF!

Vi hoppas att du kommer att uppleva vår  hemsida aktuell. Vi har möjlighet att nå samtliga medlemmar som uppgett sin mailadress vid publicering av nyheter.

 

För dig som är lite av en kalenderbitare finns tabeller från 2009 och framåt för damlaget på sidan DAM/Matcher och serietabell.

 

Håll utkik på hemsidan.

 

Varmt välkommen till Piteå IF DFF!

Dam
Rob Clark förlänger med Piteå Dam
2023-09-20 10:00, Dam
Rob och Jennie bekräftar avtalet

Piteå IF DFF har nöjet och glädjen att presentera att Robert Clark förlänger med Piteå Dam. Han har tecknat ett avtal med klubben i ytterligare 4 år, dvs till och med säsongen 2027.

 

Rob har funnits i föreningen i många år. Först som spelare och de senaste fyra säsongerna som  tränare. Tre säsonger som huvudtränare i vårt F19-lag och nu snart en hel säsong för Damlaget tillsammans med Stellan. Resultaten under året talar för att den kombinationen fungerar utmärkt!

Dam
Härlig hemmavinst för Piteås damer i dagens match
2023-09-17 16:20, Dam
Dagens matchvärd SunPine genomTilde Sjödin & Elton Simons får signerad matchtröja av Cissi

Efter en grå och småregnig förmiddag blev det soligt och "höstvarmt" till matchstart vid dagens match i Obos Damallsvenskan mellan Piteå och Växjö.  Väder kan man inte påverka och vinden förblev svårbemästrad matchen igenom. Med 7 mål totalt i matchen kan det betecknas som en målfest!

 

Piteås damer var matchen igenom det starkare laget, men Växjö stack upp och gjorde ett par mål. Trots det kändes det stabilt och säkert i en match som Piteå dominerade och vann.

 

Innan matchstart fick dagens matchvärd Sunpine ta emot signerad matchtröja från Piteås lagkapten Cecilia Edlund. Det var två yngre "medarbetare" (Tilde Sjödin och Elton Simons) som tog emot matchtröjan.

F19
F19 hemmamatch lördag 16/9
2023-09-15 12:01, F19

På lördag tar Piteå DFF F19 emot Sundsvall DFF på LF-arena klockan 16.00. Förra hemmamatchen mot Bollstanäs slutade med en vinst med 4-2 och bortamatchen förra helgen blev tyvärr en 1-0 förlust mot Alingsås i en match som innehöll många tuffa närkamper.

För er som inte kan se matchen på plats så sänds den på

https://play.spiideo.com/games/ae6b5ffc-882d-41da-a69d-af07369c8d80

Dam
Hemmamatch mot Växjö på söndag
2023-09-15 10:00, Dam

Piteå Dam hälsar Växjö välkommen till match söndag 17:e september med avspark 13:00. Det blir en match i omgång 20 av Obos Damallsvenskan 2023.

 

Efter 19 omgångar ligger Växjö på plats 9 i tabellen med 18 poäng. Piteå Dam ligger på plats 4 med 40 poäng. Bägge lagen kommer till match efter bortaförluster. Vid bortamötet för Piteå mot Växjö i juni slutade matchen oavgjort (1 - 1). Vi får se hur det går på söndag.....

 

Svenska spel har Piteå Dam som favoriter. Vi hoppas de får rätt, men säkra på resultatet kan vi vara då matchen är färdigspelad.

Dam
Nähä - det gick inte Piteås väg idag
2023-09-10 17:30, Dam

Det blev en lite konstig match idag.  Ovanligt många mål och ovanliga mål, men sånt kan hända och det ser väldigt dråpligt ut för alla åskådare när spelare halkar och snubblar. 

Varmt var det i Kristianstad vilket medförde "cooling breake" i båda halvorna av matchen.

Matchen som sådan var svängig och böljade fram och tillbaka trots värmen och båda lagen var angelägna att vinna matchen, men ......

Nyheter från våra lag
 
HUVUDPARTNERS
Stöd Piteå IF DFF