SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida

Välkommen till Piteå IF DFF!

Vi hoppas att du kommer att uppleva vår  hemsida aktuell. Vi har möjlighet att nå samtliga medlemmar som uppgett sin mailadress vid publicering av nyheter.

 

För dig som är lite av en kalenderbitare finns tabeller från 2009 och framåt för damlaget på sidan DAM/Matcher och serietabell.

 

Håll utkik på hemsidan.

 

Varmt välkommen till Piteå IF DFF!

Dam
Allsvenskans snabbaste målskytt slog till direkt
2024-04-14 17:53, Dam
Se bildtexter nederst

Piteå: Det behövdes bara 46 sekunder innan Emma Viklund skickade bollen i nät i den allsvenska premiären på hemmaplan mot Växjö DFF.

- Det var härligt att se den gå i mål, sade Emma efter matchen och sken ikapp med vårsolen efter segern. Det var det näst snabbaste målet i Damallsvenskans historia.

Dam
Premiärmatch på hemmaplan mot Växjö på söndag!
2024-04-12 08:00, Dam

Alla har vi längtat efter premiärmatchen i Obos Damallsvenskan 2024 för Piteå Dam!

 

Avspark i matchen sker söndag 14:e april kl 13:00 och Piteå Dam hälsar Växjö välkommen till match i omgång 1!

 

Svenska spel har Piteå Dam som favoriter. Vi piteåfans hoppas självklart att det är rätt odds, men säkra på resultatet kan vi vara först då matchen är färdigspelad.

 

Våra duktiga damer behöver ditt stöd! Välkommen till matchen för att hjälpa Piteå Dam till framgång på söndag och här kan du köpa din biljett!  Sparbanken Nord bjuder på entré till dig upp till 19år. 12:e spelaren är du och du är mycket viktig för laget! 

Dam
Spända nerver inför allsvenska premiären på LF
2024-04-11 09:00, Dam
Samantha Leshnak Murphy gjorde en stormatch mot Rosengård. Bild 2: Anam Imo attackerar målet.

Piteå: Det är spända nerver inför den allsvenska premiären på söndag. Piteå IF DamFF möter Växjö DFF hemma på LF Arena.

-Det blir en tuff och jämn kamp, lovar Piteås huvudtränare Stellan Carlsson.

-Vi har aldrig vunnit på LF Arena, säger Växjös tränare Olof Unogård.

Dam
Oavgjort i genrepet
2024-04-06 16:45, Dam
Josefin Johansson gjorde sitt tredje mål på hörna i vår och räddade 1–1 mot Djurgården. Det var nästan en kopia på målet mot Rosengård. Selina Henriksson serverade hörnan den här gången.

Sundsvall:  Piteås åtta matcher långa segersvit i vår följdes upp med oavgjort i en träningsmatch mot Djurgården i Sundsvall på lördagen.

Dam
Piteå laddar mot Djurgården med tio målgörare på planen
2024-04-04 09:00, Dam
Piteå kan ställa upp med inte mindre än tio målgörare på planen. Saga Swedman är en av många På lördag väntar Djurgården i en träningsmatch inför OBOS Damallsvenskan.

Piteå: På lördag väntar en ny match för Piteå IF Damer. Laget möter Djurgården på hemmaplan (fast i Sundsvall) i en träningsmatch. Piteå kan ställa upp med närmare tio målgörare på planen. Dock är två på landslagsuppdrag.

Nyheter från våra lag
 
HUVUDPARTNERS
Stöd Piteå IF DFF