SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida

Välkommen till Piteå IF DFF!

Vi hoppas att du kommer att uppleva vår  hemsida aktuell. Vi har möjlighet att nå samtliga medlemmar som uppgett sin mailadress vid publicering av nyheter.

 

För dig som är lite av en kalenderbitare finns tabeller från 2009 och framåt för damlaget på sidan DAM/Matcher och serietabell.

 

Håll utkik på hemsidan.

 

Varmt välkommen till Piteå IF DFF!

Dam
Bortavinst för Piteå Dam
2022-09-25 15:20, Dam

I dagens match mellan IFK Kalmar och Piteå IF DFF blev det ytterligare en vinst. En fantastisk förlustfri svit (5 vunna och 1 oavgjord). 

 

Piteå var det spelförande laget under 1:a halvlek, men kom ändå inte till några vassa avslut mot Kalmar som försvarade sig väl. Även inledningen av andra halvlek såg likadan ut men efter 54 minuter lyckades Piteå äntligen göra mål som också blev matchens enda.  

 

Efter målet fortsatte Piteå att vara det spelförande laget. Efterhand började Kalmar ta sig längre upp i plan utan att lyckas kvittera, men skapade några "svettiga" situationer för Piteå.

F19
Hemmamatch F19 söndag 25/9
2022-09-25 09:54, F19

Idag söndag 25/9 klockan 14.00 spelar F19 match mot Djurgården. Matchen spelas i Airdome och sänds även via Piteåtidningen.

Dam
Bortamatch i Kalmar för Piteå Dam
2022-09-24 07:00, Dam

Dags för andra bortamatchen i rad för Piteå Dam. Söndag 25:e september spelar Piteå Dam borta mot IFK Kalmar i omgång 21 av Obos Damallsvenskan. Avspark i matchen är kl 13:00.

 

Nu återstår 6 matcher av seriespel för våra damer och det gäller att ta serien ända in i kaklet.

Piteå har en härlig förlustfri svit de senaste 5 omgångarna. Senaste förlusten i serien var den 19:e juni.

I serien ligger Piteå Dam på plats 6.

 

IFK Kalmar har 3 förluster och 2 oavgjorda i de senast 5 omgångarna och ligger på plats 11 i serien, vilket innebär ovanför kvalplats och Kalmar är garaterat taggade inför söndagens match på hemmaplan.

Dam
Vinst mot Umeå IK på bortaplan
2022-09-19 21:35, Dam

Aftonens match på Umeå Energy Sol Arena mellan Umeå IK och Piteå Dam i omgång 20 av Obos Damallsvenskan slutade med vinst!  Femte raka utan förlust! En imponerande svit med 4 vunna och en oavgjord. 

Matchen som sådan var rätt jämn och chansfattig. Piteås mål skapades vid en attack där Anam avslutade i stolpen och stolpreturen satte Josefin säkert i mål.

I slutet av matchen försvarade sig Piteå väl mot Umeås jakt på kvittering

Dam
Piteå Dam spelar borta mot Umeå IK
2022-09-18 17:00, Dam

Måndag 19/9 kl 19:00 spelar Piteå Dam bortamatch mot Umeå IK på Umeä Energi Sol Arena.  Det är dags för omgång 20 av årets Obos Damallsvenskan.  Umeå ligger för närvarande på kvalplats för fortsatt allsvenskt spel nästa år. Piteå har placering åtta i tabellen inför match.

Nyheter från våra lag
 
HUVUDPARTNERS
Stöd Piteå IF DFF