SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida

Välkommen till Piteå IF DFF!

Vi hoppas att du kommer att uppleva vår  hemsida aktuell. Vi har möjlighet att nå samtliga medlemmar som uppgett sin mailadress vid publicering av nyheter.

 

För dig som är lite av en kalenderbitare finns tabeller från 2009 och framåt för damlaget på sidan DAM/Matcher och serietabell.

 

Håll utkik på hemsidan.

 

Varmt välkommen till Piteå IF DFF!

Dam
Ny bortaturné – Linköping väntar först
2024-06-11 13:54, Dam
Piteå tryckte på hårt mot Vittsjö. Nytt tryck väntas mot Linköping på torsdag kväll.

Piteå: - Nu väntar ett nytt tufft dubbelmöte med två bortamatcher torsdag-lördag. Det är meriterade motståndare och viktiga poäng på spel. Det säger Stellan Carlsson, huvudtränare i Piteå IF Dam.

Dam
Du glömde hämta ut din vinst igår!
2024-06-10 10:56, Dam

Den lyckliga vinnare av halva potten vid gårdagens match mellan Piteå Dam och Vittsjö hämtade aldrig ut vinsten.

 

Vinstnummer: 5705

Vinstsumma: 7715 Kr

 

Tag kontakt med kansliet!

Dam
Anams nick gav Piteå segern
2024-06-09 17:49, Dam
Se bildtexter nedan

Piteå: - Vilken härlig seger! Målgöraren Anam Imo satte den förlösande nicken i mål i första halvlek.  Hon var glad efteråt, trots att målet dömdes som självmål. Sista touchen tog på en Vittsjöspelare. Men Anam var klart högst på bollen som kom från en frispark av Maja Greens skarpa högerfot.

Dam
Damerna är på hemmaplan igen
2024-06-08 11:16, Dam

Det har nästan gått en hel månad sedan våra damer spelade hemmamatch.  De senaste dagarna har det varit landslagsuppehåll som några av spelarna varit iväg på men resten har tränat på hemmaarenan.

 

Imorgon, söndag 9:e juni kl 14:00 är det avspark på LF-Arena i match mellan Piteå Dam och Vittsjö i omgång 9 av Obos Damallsvenskan

 

Här kan förse dig med en biljett!  Sparbanken Nord bjuder samtliga upp till 19år på entré. Välkommen till LF! 

 

Dam
Spelordning för omgång 16 - 26 fastställd
2024-06-07 10:00, Dam

Obos Damallsvenskan gör efter omgång 15 i början av juli ett "sommaruppehåll" för att sätta igång igen under augusti med omgång 16. Fram till nu har datum och tider för omgång 16 och framåt varit högst preliminära.

 

Klubbarna har nu gemensamt kommit överens om definitiva matchdatum och tider för matcherna i omgång 16 - 26 där vi presenterar datum och tider för omgång 16 - 18. Från och med imorgon är samtliga matcher på hemsidan korrigerade med rätt datum och tidpunkter.

Nyheter från våra lag
 
HUVUDPARTNERS
Stöd Piteå IF DFF