SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PITEÅ IF DFF
Officiell hemsida

Välkommen till Piteå IF DFF!

Vi hoppas att du kommer att uppleva vår  hemsida aktuell. Vi har möjlighet att nå samtliga medlemmar som uppgett sin mailadress vid publicering av nyheter.

 

För dig som är lite av en kalenderbitare finns tabeller från 2009 och framåt för damlaget på sidan DAM/Matcher och serietabell.

 

Håll utkik på hemsidan.

 

Varmt välkommen till Piteå IF DFF!

Dam
Oavgjort på gräspremiär i Trelleborg
2024-04-21 18:22, Dam
Bildtexter se nedan

Trelleborg: Piteå If Dam tog en poäng på bortagräs i Trelleborg i en mållös tillställning.

- Lite surt, vi borde ha vunnit, sade lagkapten Cissi Edlund efter matchen.

- Vi hade ett bastant tryck i andra halvlek. Synd att vi inte lyckades sätta segermålet, sade huvudtränaren Stellan Carlsson.

F19
F19:s tränare inför seriestarten på lördag
2024-04-19 14:00, F19
Peter Bergman, tränare för klubben F19-lag

På lördag är det seriepremiär mot Umeå för F19 i Svenska Spel F19 Vårserien Norra. Efter försäsongen med hård träning och försäsongsmatcher är såväl spelare som tränare redo att ta sig an utmaningen.

Dam
Längsta resan till Trelleborg 300 mil tur och retur
2024-04-18 16:31, Dam
Emma Viklund, Piteås målspottare i vår med bl a OBOS Damallsvenskans snabbaste mål i år; 46 sekunder. Åtta strutar har det blivit hittills för Emma med träningsmatcher, Cup och OBOS Damallsvenskan.

Piteå: På söndag är det dags för årets längsta resa till bortamatch mot Trelleborg i OBOS Damallsvenskan. Avståndet från Piteå till Sveriges sydligaste stad är 149,4 mil med bil, fågelvägen 120 mil. En annan värld väntar Piteå IF Dam på gräsplanen vid den klassiska Vångavallen i Trelleborg.

Dam
Supportrarna är vår 12:e spelare!
2024-04-18 16:26, Dam
- Vi siktar på en miljon, sade supportergruppen när de lämnade över en check på 167 000 kronor vid hemmapremiären i OBOS Damallsvenskan. Fr v Christer Berggren, Marianne Johansson, Ulf Berg

- Våra supportrar är vår tolfte spelare på planen! De stärker oss i varje match.

Det säger Jennie Kaarle, ordförande i Piteå IF Dam FF sedan en supportergrupp lämnade över en check på inte mindre än 167 000 kronor i pausen av den damallsvenska premiären mot Växjö på LF Arena under söndagen.

 

- Vi är otroligt glada och tacksamma över supportrarnas stöd och engagemang. Pengarna skall användas till att förbättra spelarnas villkor i klubben, säger Jennie Kaarle.

- Varje krona räknas och vi behöver varje öre. Vi skall i vår tur se till att pengarna används så smart och effektivt som möjligt.

- Våra supportrar visar gång på gång att de tror på oss både när det gäller en sån här insamling och när det gäller att skotta snö från planen inför match. De är verkligen vår 12:e spelare, säger Jennie Kaarle.

Från supportergruppens sida fortsätter insamlingen för Piteå IF Dam:

- Vi tackar alla som bidragit. Vi fortsätter samla in pengar. Vårt mål är att nå en miljon kronor till säsongens slut, säger Christer Berggren, Marianne Johansson och Ulf Berggren, talespersoner för gruppen.

Dam
Matilda Ekblom ansluter till Piteå Dam
2024-04-17 20:30, Dam

Piteå IF DFF har nöjet och glädjen att presentera en ny spelare i föreningen nu då Matilda Ekblom ansluter. Hon har tecknat ett avtal med klubben till och med 2025.

 

Anfallaren Matilda ansluter till föreningen från BK Häcken där hon tillhört deras utvecklingslag vilket har betytt spel för flera av BK Häckens lag. Hon väntar ännu på sin Damallsvenska debut. Matilda har spelat landslagsfotboll i flera år och har erfarenhet av landslagsspel i alla åldersgrupper från F15 tom WU19. Hennes moderklubb är Barkarö SK i Västerås.

Nyheter från våra lag
 
HUVUDPARTNERS
Stöd Piteå IF DFF